ZİYA ÖĞRETMEN'DEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR, VELİLERE KARNE  
ZİYA ÖĞRETMEN'DEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR, VELİLERE KARNE

ZİYA ÖĞRETMEN'DEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR, VELİLERE KARNE

E-okul'a öğrencilerin karneleri ile birlikte 'Ziya Öğretmen'den bir mektup da paylaşıldı. Bakan Selçuk mektubunda  "Sevgili öğrencimiz derslerini EBA ve EBA TV üzerinden takip ettin, eğitimine sımsıkı tutundun. Bize verdiğin destek ve gösterdiğin çaba için sana teşekkür ederim" dedi. Selçuk, "En büyük desteği velilerimizden aldık" diyerek 'Uzaktan Eğitimin Anne Baba Karnesi'ni de paylaştı. Ziya Öğretmen, 1 milyon meslektaşına da sms ile teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilere karneleri ile birlikte bir mektup gönderdi. E-okul sisteminde tüm öğrencilerin erişimine açılan mektubu Selçuk, sosyal medya hesabından da paylaştı.
 
Çocukların büyük bir iş başardığını belirten Selçuk, "Ne sabırdı, günlerce dışarıya çıkmadınız. Ne gayretti; televizyondan, bilgisayardan ders takip ettiniz. EBA'ya milyarlarca giriş yapıldı. Bugün karne günü. Notlar sizindir ama tüm çabanız ve sabrınız için herkese takdir teşekkür bizden olsun." değerlendirmesinde bulundu. 
 
Öğrencilerin tüm dünyayı etkileyen bir salgın sürecini yaşadığını vurgulayan Selçuk, okuldan, arkadaşlarından ve sosyal hayatlarından  uzak kaldıklarına işaret etti. 
 
"Hepimizin sağlığı için evdeydin, güvende olmamız için elinden geleni yaptın." ifadesine yer veren Bakan Selçuk, şunları kaydetti: "Derslerini EBA ve EBA TV üzerinden takip ettin, eğitimine sımsıkı tutundun. Biz öğretmenlerin ile iş birliği içinde oldun. Bize verdiğin destek ve gösterdiğin çaba için sana teşekkür ederim. İyi ki varsın ve iyi ki bu ülkenin bir evladısın. Güzel, sağlıklı, üretken ve unutulmaz anılar biriktireceğin bir tatil senin olsun. Sevgiyle kal. Ziya öğretmen."
 
Bakan Selçuk velilere de "karne" verdi
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabında paylaştığı "Uzaktan Eğitimin Anne Baba Karnesi" ile birlikte "Sevgili velilerimiz, her sene çocuklarınızın karnelerini paylaşıyor, çevrenize gösteriyordunuz. Bu sene siz de bizimle hem öğretmen hem öğrenci oldunuz. En büyük desteği velilerimizden aldık. Bir karne de sizin hakkınız. Öğretmenlerimiz adına, tüm velilerimize, herkese takdir, teşekkür." değerlendirmesini yaptı.
 
Bakan Selçuk'un paylaştığı karnede, velilere "Uzaktan Eğitime Destek Olma", "Çocuklarla Oyun Oynama", "EBA TV Takibi", "Birlikte Keyifli Vakit Geçirme", "Öğretmenle İş Birliği İçinde Olma", "Sabır, İlgi, Anlayış Gösterme" konularından "5/Pekiyi" notu verildi.
 
Öğretmenlere sms ile teşekkür
Ziya Öğretmen, 1 milyon meslektaşının cep telefonuna teşekkür mesajı gönderdi. 
 
Mesajda şöyle dedi:
 
"Sevgili Meslektaşım; 
Uzaktan eğitimle; ekip olmayı, öğretmenlerin her koşulda eğitimi nasıl omuzlanıp götürebileceğini, çocuğun elini nasıl sımsıkı tutabileceğini, nasıl çözümün bir parçası olabileceğini gösterdiniz. Asla yeterli gelmeyeceğini bildiğim bir teşekkürle emekleriniz için teşekkür ediyor, güzel ve sağlıklı günlerde okullarımızın kapısını hep birlikte açmayı temenni ediyorum."

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.