Keçiören Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi  
Keçiören Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi

Keçiören Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi

Keçiören Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu yıl sonu sergisi, törenle açıldı.

Keçiören Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi

Müsteşar Tekin, açılışta yaptığı konuşmada, hayat boyu öğrenmenin sadece Milli Eğitim Bakanlığının ve Halk Eğitim merkezlerinin yürüteceği bir süreç olmadığını belirterek, bu süreçte yerel otoritelerin katkısı ve desteğinin önemli olduğunu vurguladı.

 

Keçiören Halk Eğitim Merkezine ve diğer Halk Eğitim merkezlerine yerel yönetimlerin çok büyük destek verdiğini dile getiren Yusuf Tekin, Keçiören Halk Eğitim Merkezine uygun bir binanın yapılması için de Keçiören Kaymakamlığı ile gayret gösterdiklerini anlattı.

 

Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ise merkezde 30 bin kursiyerin eğitim aldığını ve bunun küçümsenemeyecek bir rakam olduğunu ifade ederek, yaptıkları çalışmalardan dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe Tekin´i kutladı. 

 

Ayşe Tekin de 225 farklı alanda bin 500 kurs ve 30 bin kursiyer ile seneyi tamamladıklarını ve hedeflerinin çok sayıda insana ulaşmak olduğunu söyledi.

 

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altunel ve Ankara Milli Eğitim Müdürü Tayyip Kahyaoğlu da sergide emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

Törende, halk dansları ve sinevizyon gösterilerinin ardından merkezin en yaşlı kursiyeri 68 yaşındaki Şerife Yılmaz´a Müsteşar Tekin teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca Türkçe öğrenen 6 Iraklı ve 1 Somalili de şiirler okudu.

 

Daha sonra, Yusuf Tekin ve beraberindekiler, Keçiören Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin yaptığı, resim, çini, takı tasarımı, mefruşat gibi çok sayıda eserin yer aldığı sergiyi gezdi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.