BAKAN TEKİN MAMAK OKUL YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU  
BAKAN TEKİN MAMAK OKUL YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

BAKAN TEKİN MAMAK OKUL YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Mamak'ta Eğitim Yöneticileri ile bir araya geldi. Ergenekon İlkokulunu da ziyaret eden Bakan Tekin öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Okul yöneticileri ile istişare kapsamında bir araya gelen Bakan Tekin, bu kez Ankara'nın Mamak ilçesinde okul yöneticileri ile buluştu.
 
Eğitimcilere seslenen Bakan Tekin; sorunları, çözüm bekleyen konuları yerinde istişare etmek için yapılan bu toplantıların önemine dikkat çekti. 
 
Göreve başladığından beri eğitim yöneticileri toplantıları düzenlediklerini kaydeden Bakan Tekin, "Bulunduğum tüm toplantılarda söylenenleri dikkatle ve özellikle dinliyorum, not alıyorum ve karar alma süreçlerinde bunlardan istifade ediyoruz." ifadesini kullandı.  
 
Toplantıda hem Mamak ilçesi kapsamında hem de eğitim öğretim sistemiyle ilgili genel değerlendirmeler yapıldı. 
 
Soru cevap bölümüyle devam eden toplantıda okul müdürleri sordu, Bakan Tekin tek tek yanıt verdi. 
 
Bakan Tekin, göreve başladığı tarihten beri hayata geçirilen uygulamaları da anlattı. 
 
Okul yöneticileri ise sınıf tekrarı uygulaması, devamsızlık affı gibi konularda alınan kararlardan duydukları memnuniyeti Bakan Tekin'e iletti. 
 
Mamak ilçesinde bulunan Ergenekon İlkokulunu da ziyaret eden Bakan Tekin, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. 
 
Ziyaret kapsamında sınıfları gezen Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet ederek, isteklerini sordu.
 
Daha sonra okulun öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşan Bakan Tekin'e öğretmenler ziyareti nedeniyle teşekkürlerini iletti.
 
Bakan Yusuf Tekin, günün son programında Sincan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin kendi aralarında organize ettikleri iftar programına katılarak sürpriz yaptı. 
 
Okulda iftar programında bir araya gelen öğretmenler iftar saatini beklerken bir anda karşılarında Bakan Yusuf Tekin'i görünce büyük bir şaşkınlık ve heyecan yaşadılar. 
 
Öğretmenlerin iftar sofralarına konuk olan Bakan Tekin, meslektaşlarıyla birlikte iftarını yaptı, sohbet etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.